Hem  ·  Manus  ·  Vi  ·  Böcker  ·  Köp  ·  Vänner

Lisa Gidlöf    ·    Charlotta Jonasson    ·    Abdellatif Laâbi    ·    Arne Melberg    ·    Jonas Gren    ·    Olof Lagercrantz    ·    Eva Neander    ·    Anna Bark Persson    ·    Lina Österman   ·    Alexandra Politidis Palm   ·    Ny poesi   ·    Sara Krondahl   ·    Maurice Maeterlinck   ·    Åsa Ericsdotter

Åsa Ericsdotter, född i Uppsala 1981, är en av de författare förutan vilka den svenska samtidslitteraturen inte vore vad den är. Hon slog igenom redan 1999 med debuten Oskyld, och har sedan dess visat på ett författarskap med stor bredd. Hon har fortsatt att skriva poesi och prosalyrik, men också blivit en omtyckt och framgångsrik författare av spänningslitteratur.

Ericsdotter växte upp i Sverige, men har senare flyttat till USA och bor i dag i Frankrike. I Omöjlighet, omöjlighet ekar det amerikanska, Klondyke som flykt och ett slags fristad. Framför allt är det en bok om obesvarad kärlek, olycklig och lika omöjlig som titeln antyder. Med stor språksäkerhet och precision tar Ericsdotter in läsaren i sitt verk.

Omslag Omöjlighet, omöjlighet


Omslagsbild